Spotkanie z Rafałem Trzaskowskim

W dniu 13.03.2018 r godz. 17.30 na Pradze Pn. w hotelu Hetman ul. Kłopotowskiego 36
Od lat największym nieszczęściem Praga Pn jest ZGN kierowany przez znienawidzoną przez mieszkańców dyr. Salich. Z powodu wielkiej nieudolności niszczy praskie kamienice i szkodzi mieszkańcom.
ZGN i dyr. Salich działa pod protektoratem i szczególną opieką PO. Powody opisało Życie Warszawy już w 2011r.
W styczniu 2017 r. Związek Stowarzyszeń Praskich utworzył (jako bezpartyjny) Społeczny Komitet Likwidacji ZGN Praga Pn, który opracował 5 petycji przesłanych do p. Gronkiewicz, zawierających 10 przykładów- faktów szkodliwych działań ZGN pod kierownictwem dyr. Salich. Wszystkie przykłady w stanowiskach potwierdziła Rada Dzielnicy.
ZGN administruje zasobami mieszkaniowymi miasta 6 razy drożej na 1m2 niż firmy prywatne we Wspólnotach Mieszkaniowych.
O kumoterskich powiązaniach personalnych ZGN z PO i szkodliwej opartej na dowodach jego działalności jest powiadomiony Zarząd miasta, władze wojewódzkie i krajowe PO oraz Pan. I co i nic.
Dlaczego utrzymywane z powodu rodzinnych powiązań z PO dyrektorskie stanowisko p. Salich i istnienie skompromitowanego ZGN jest ważniejsze niż naprawa wizerunku PO przed wyborami?
Będziemy w tej sprawie zadawali pytania chyba, że Pan zrobi unik i odwoła spotkanie.