27.08.2013 r. godz. 10.00-13.00; Spółdzielnia „Kooperatywa Pozarządowa”, Kłopotowskiego 6/61

ZAPROSZENIE

Zapraszamy warszawskie organizacje, mieszkańców i samorządowców na kolejne spotkanie

z cyklu „Kawiarenek Obywatelskich”, spotkań specjalistycznych w ramach projektu „Prowadzenie Stołecznego Centrum Współpracy Obywatelskiej”, realizowanych przez Fundację Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego,
Promocja organizacji pozarządowych – jak nas widzą, co o nas piszą?

W programie spotkania uczestnicy:

zapoznają się z podstawami działań PR

znajdą powody, dla których organizacje powinny zajmować się kreowaniem swego wizerunku

zdefiniują adresatów działań PR

dowiedzą się, jakich zasad identyfikacji wizualnej i spójności graficznej należy przestrzegać i dlaczego?

Seminarium poprowadzi Dorota Jezierska, z wykształcenia socjolog, prezeska Fundacji Bank Żywności w Ciechanowie, członkini zarządu Federacji Organizacji Służebnych MAZOWIA w Warszawie, koordynatorka Forum Regionalnego przy Wojewodzie Mazowieckim, związana od wielu lat z działalnością obywatelską i animacją społeczną na terenie miasta i gminy Ciechanów, pomysłodawczyni i współorganizatorka akcji i kampanii związanych z promocją organizacji pozarządowych oraz wolontariatu.

Spotkanie tradycyjnie umili poczęstunek z dobrą kawą ze sprawiedliwego handlu.

Prosimy o potwierdzenie obecności do dnia 24.08.2013 r elektronicznie na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .

Kontakt telefoniczny pod nr (22) 616 33 16 (A. Amsterdamska)

Fundacja Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego

23.08.2013